Înregistrare pentru un cont Starbucks

Spațiile marcate cu * sunt obligatorii

  i

  Parola trebuie să conțină cel puţin 8 caractere, o literă mare şi o cifră, fără spaţii.

     i

     CSC este un cod format din 5 cifre, pe care îl vei găsi pe verso-ul Cardului Starbucks.


      Mai multe informaţii despre tine.

      Hai să ne cunoaştem, pentru a ne adapta ofertele la dorinţele tale.

         i

         Introduceţi format 000000

          AmRest Coffee S.R.L. cu sediul social în str. Grigore Cobalcescu nr. 46, etajul 2, camera 11, Sector 1, Bucuresti având cod unic de înregistrare 20119287, înregistrat la registrul comerţului sub nr. J40/21510/2006 este operatorul datelor dumneavoastră personale.
          Vom procesa datele dumneavoastră pentru a înregistra card-ul Starbucks, pentru a crea şi opera contul dumneavoastră în programul de recompense Starbucks, pentru a procesa achiziţiile efectuate cu ajutorul cardului Starbucks, pentru a inregistra credit-ul pe cardul de recompense Starbucks, pentru a îndeplini interesele legitime care acoperă: comercializarea directă a produselor şi serviciilor oferite de către Starbucks şi partenerii noştri de afaceri din sectorul restaurantelor şi cafenelelor şi din sectorul serviciilor de plată care se ocupă de incarcarea creditului pe Cardurile de Recompense Starbucks; pentru evaluarea preferinţelor dumneavoastră, pentru a pregăti informaţiile de marketing adaptate nevoilor dumneavoastră (profilari);pentru executarea sau apărarea împotriva creanţelor legale; pentru a răspunde la întrebările sau solicitările dumneavoastră; pentru efectuarea sondajelor de satisfacţie a clienţilor.De asemenea, vom procesa datele dumneavoastră pentru a va oferi informatii de marketing daca sunteti de acord cu primirea acestora. Aveţi dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră, rectificarea sau ştergerea acestora, restricţionarea prelucrării datelor dumneavoastră şi primirea datelor (dreptul de portabilitate).
          De asemenea, aveţi dreptul de a obiecta, în orice moment, procesarea datelor dumneavoastră personale în scopuri de marketing şi/sau evaluarea preferinţelor dumneavoastră legate de acest lucru (profilari), precum şi dreptul de a obiecta, în orice moment, din motive legate de situatia particulate cu privire la procesarea datelor dumneavoastră bazata pe interese legitime. Ne puteti contacta, de exemplu, prin e-mail, la starbuckscardro@amrest.eu. Puteţi găsi mai multe informaţii cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră şi datele noastre de contact în Politica de confidenţialitate.